Qustom made

Skräddarsytt - maximalt mervärde.

Skräddarsytt kan låta både dyrt och tidskrävande, men de flesta blir glatt överraskade när de ser vad vi kan erbjuda. Mervärdet i våra produktioner blir så mycket bättre utan att kosta mer eller ta längre tid att producera. Däremot, i de flesta fall, ökar man flexibiliteten och förenklar hanteringen.

Oavsett projekt tänker vi alltid utanför ramarna och skräddarsyr lösningar som fungerar optimalt för varje unikt tillfälle. Detta innebär att man inte behöver kompromissa och på så sätt hittar den bästa lösningen.


Från skiss och idé till verklig produkt.

Tillsammans kan vi förädla en skiss och en idé till en produktion med rätt känsla och funktion. Vi är självklart gärna med från början så vi kan bistå med vår expertis hela vägen, något alla kan tjäna på.

Vi har under åren tagit fram unika QMS koncept och lösningar för grunderna till vissa typer av produktioner, som t.ex. QMS byggväggar, montrar och skyltsystem. Alltid med bästa resultat då det är vi själv som producerar.


Känslan ska sitta i väggarna.

Våra uppdrag kan handla om att profilera företagslokaler så varumärken verkligen kommer fram och profiler känns igen så fort man kliver in. Självklart ska det även synas på bästa sätt även utanför lokalerna med skyltning och effekter som framhäver profilen. Vi skapar inredningar och utställningar av alla sorter, oavsett om det gäller permanenta eller mobila lösningar. Allt ifrån ett enskilt element till en helhetslösning.

QMS Produktion AB
Landskronavägen 25b • 252 32 Helsingborg

042-21 30 50
info@qmsproduktion.se

Facebook